Navodila za spletno srečanje

Program za spremljanje srečanja Cisco Webex
BIOmolekularec 2020 bo potekal kot spletno srečanje. Uporabljali bomo platformo Cisco Webex. Sam program Webex Meetings je brezplačen; za instalacijo na računalnik si ga prenesete od tukaj, različice za pametne telefone pa najdete v trgovinah z aplikacijami za iOS in Android.
V spletno srečanje se pridružite preko povezave oz. kode srečanja in gesla – vse potrebne podatke boste prejeli prek e-pošte na naslov, ki ste ga navedli ob registraciji. Prosimo, da pri vključevanju v srečanje že na začetku izberete možnost utišanja mikrofona (“Mute”).

Kako bo potekalo e-srečanje?
Vsi – udeleženci, predavatelji in organizatorji – bomo člani istega spletnega srečanja. Organizatorji bomo podeljevali možnost deljenja ekrana predavateljem (po programu srečanja), udeleženci pa lahko že vmes ali pa na koncu predavanja zastavljate vprašanja in sicer preko klepetalnice v programu Webex Meeting (“Chat”). Organizatorji bomo vprašanja po koncu predstavitve prebrali in predavatelj bo nanje odgovoril.
Vse udeležence prosimo, da imajo mikrofone izklopljene (“Mute”) , saj bo v nasprotnem primeru preveč šumov iz ozadja. Kot rečeno, vprašanja postavljajte preko “Chat”-a.

Navodila za predavatelje
Malo preden boste na vrsti za predstavitev vam bodo organizatorji dodelili vlogo “Presenter” in šele takrat boste lahko delili vaš ekran oz. zgolj okno Powerpointa. Prosimo, da se držite zastavljene časovnice:

  • plenarni predavatelji imate za predstavitev na voljo 12-13 min, sledi diskusija (2-3 min)
  • ostali predavatelji (študenti, dijaki) imate za predstavitev na voljo 7-8 min, sledi diskusija (2-3 min)